Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve

Paarden en pony's te koop

In onze handelsstallen staan diverse paarden, zowel voor de aangespannen sport als onder het zadel. Deze paarden worden dagelijks getraind door vakbekwame mensen. Er wordt ook succesvol deelgenomen aan diverse wedstrijden. Ook de veulens krijgen de nodige aandacht en beste verzorging.


Heeft u interesse? Bel Toon: 06 - 53 29 41 75 of mail ons via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

FOTO NAAM OMSCHRIJVING
Vader Innovatief NERIS-BFT

hengst     geb. 04-05-2018     bruin

Innovatief x Flo S ster = Manno pref x Winoeska ster = Patijn pref x Waterman pref

Overgrootmoeder Noeska (Waterman x Marconi) is een volle zusvan de bekende concourspaarden Glamour en Lamour, beide ereklasse en gefokt bij Hilbert Meijering. Moeder Flo S is een1.66m grote stermerrie van Manno en gezegend met een heldere uitstraling en met bovengemiddelde cijfers in het genetisch profiel (sportindex 135). Innovatief (Zepplin x A.S. Heiring Out) toonde dit jaar een gedeelte van de verplichte 10 veulens en ontvangt volgende jaar zijn definitieve rapport. Een luxe hengstveulen met toekomst als menpaard.

Vader Image HBC NIËLMA

merrie     geb. 08-04-2018     vos

Image HBC x Giulietta ster = Crescendo HBC x Karina keur pref = Renovo pref x Wouter keur

Grootmoeder Karina (v. Renovo) is een volle zus van de concoursruins Jupiter LK+228, Locomotief ster LK+94 en Sander ster LK+101. Ze is moeder van de 2e bezichtigingshengsten Ulrich (v. Pronkjuweel) LK+54 en Vloiva (v. Roy M) LK+7 evenals moeder van zijn volle zus Welmoed keur LK+75. Niëlma is de 3e dochter van de moeder Giulietta, die met 80 punten voor exterieur en 76 voor beweging ster werd verklaard en ook in deze veiling wordt aangeboden.

Nichtje Den Roos

NOIRROOS

merrie     geb. 01-06-2018     schimmel

Idol x Ilsetharoos Stb = Crescendo HBC x Morgenroos keur pref = Renovo pref x Indiaan pref.

Uit de nafok van de bekende Zeeroos (v. Noran) van Henk en Harry van Midderlaar komt dit bijzonder gefokte merrieveulen. Grootmoeder Morgenroos gaf 5! presterende dochters. T-Roos keur (v. Manno) LK+75; Veldroos elite (v. Reflex M) LK+24; Bo-Roos elite (v. Tendens HBC) LK+44; Den Roos keur sport (v. Tendens HBC) LK+141 en Heideroos elite (v. Cizandro) LK+26. Een unicum !! Vader de schimmel Idol (Manno x Plain’s Liberator) heeft veel fans en presteert opvallend in het tuig. De combinatie Idol x Crescendo HBC komt tot nu bij de merries alleen voor bij dit merrieveulen en haar een jaar oudere zus. Een mooi vooruitzicht voor haar kansen als hengstenmoeder.

Moeder Hianca MILO DETZKY

***VERKOCHT ***

hengst     geb. 03-05-2017     zwart, bles

Delviro HBC x Hianca keur = Crescendo HBC x Wianca ster = Patijn pref x Fabricius pref.

Hianca was kampioen van de CK West als 2-jarige en kreeg twee maal 79,5 voor de alternatieve IBOP-proef. De merrie heeft 35 winstpunten en deze dochter van Crescendo HBC heeft door haar afstamming en eigen prestaties potentie als hengstenmoeder. Met een VW sport van 154 is dit jaarling interessant voor de hengstenopfok, maar altijd kleurrijk genoeg voor de mensport. Zijn halfbroer van Idol wordt ook in deze veiling aangeboden.

Vader Eebert LIAMARA

***VERKOCHT ***

merrie     geb. 2016     bruin, bles

Eebert x Clara Mara ster = Waldemar x Tamara ster pref = Manno pref x Fortissimo

Mooi en vruchtbaar zijn de kenmerken van de moederlijn van Liamara. 6 generaties stermerries op rij en grootmoeder de ster preferente Tamara (Manno x Fortissimo) is goed voor 12 nakomelingen, waarvan 1 keur- en 3 stermerries. Ook de moeder bracht al 5 nakomelingen. Met Waldemar en Manno in het pedigree zijn tuigpaardeigenschappen sterk verankerd en de populaire Eebert voegt daar zijn kwaliteiten aan toe. Een merrie die met een VW sport van 154 veel potentie heeft voor sport en fokkerij.


Vader Idol
MAROOS

***VERKOCHT ***

merrie     geb. 15-06-2017     bruin, bles

Idol x Waterroos Stb = Waterman pref x Klaproos Stb = Farao x Unitas

De moederlijn is oorspronkelijk gevormd in de Achterhoek en heeft als meest bekende vertegenwoordiger de concoursruin Just in Time (Cambridge Cole x Luroza v. Hoogheid), waarmee Lambertus en Anneke Huckriede vele successen hebben behaald. De moeder Waterroos is met 8 nakomelingen een produktieve merrie, maar de nakomelingen hebben wellicht nog niet alle kansen gekregen. Dat kan met deze Maroos veranderen als haar nieuwe eigenaar haar perspectief wil bieden in sport en fokkerij. De combinatie Idol x Waterman biedt daarvoor veel mogelijkheden.


Vader Delviro
MELISSA

***VERKOCHT ***

merrie     geb. 17-03-2017     d.bruin, bles

Delviro HBC x Temma keur = Lorton x Emma keur = Wilhelmus x Proloog pref
 
Aan de basis staat de moeder van de hengst Wilhelmus (v.Renovo), de Oregon-merrie Gemma. Haar Proloog-dochterVigemma was een buitengewone fokmerrie. Ze gaf de concoursruins Cicero, Dominant en Jan-Willem, allen van Renovo. Daarnaast 3 ster- en 2 keurmerries, waaronder de Wilhelmus-merrie Emma. Zij is moeder van de keur sportmerrie Odancy (v. Interessant). Een jaarling met perspectief voor de fokkerij.

 

te koop rijtuigen koetsen arresledes menwagens te huur te koop tuigage zadels paardensport tweespan eenspan hooiruif te koop bakfietsen vouwwagen kunstmeststrooier slanghaspels


Meer informatie

Naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *

Van Doorn VerhuurSilvijn Meubels