Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve

Nieuws

12 oktober: Koetsenmarkt

Geplaatst op 03-10-2019

Voor de paardenliefhebber, de mensporter, de liefhebber van klassementsritten en de verzamelaar staan er in het Friese Noordwolde ca. 60 rijtuigen van een geweldig niveau. Phaetons, wagonettes, victoria's, jachtwagens, tilbury’s etc. etc. Alles in perfecte staat van onderhoud. Voorts veel curiosa met het paard als middelpunt; grote en kleine houten en bronzen beelden, serviezen en lectuur.

Deze fantastische collectie wordt door Rijtuigenhuis Lyma te koop aangeboden tijdens de koetsenmarkt op zaterdag 12 oktober. En alles moet weg! Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom op de Molenstraat 10b in Noordwolde. Op de markt bieden ook particuliere verkopers hun rijtuigen, tuigage en paardensportartikelen te koop aan. Zo ontstaat er een gevarieerd aanbod voor elke bezoeker en liefhebber van de paardensport. Gedurende de dag is er catering aanwezig.

Wilt u een rijtuig kopen, dan kunt u pinnen, contant of via een bankoverschrijving betalen. De aankopen zijn tevens op woensdag 16 oktober 2019 tussen 10.00 en 13.00 uur af te halen.

Terug naar het nieuwsoverzicht
APS RijbodemsVan Doorn VerhuurSilvijn Meubels