Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve

Nieuws

Unieke veiling via BVA Auctions

Geplaatst op 11-02-2020

BIJZONDERE VEILING

Vanaf 10 februari 2020 is de online veiling van de Detzkyhoeve geopend. In totaal bieden wij 123 bijzondere kavels aan waar liefhebbers van de paardensport en de mensport in het bijzonder, zeer geïnteresseerd in zullen zijn. Het betreft een ruime collectie aan koetsen, rijtuigen en tuigen voor enkel- en tweespan, arresledes, paardensportartikelen zoals zadels en dekens en diverse kunstobjecten en vintage paardenitems.

BVA AUCTIONS

De online veiling vindt plaats op de website van BVA Auctions, specialist in online veilingen. U kunt eenvoudig een account aanmaken en meebieden op de aangeboden kavels. Onder veilingnummer 45952 vindt u alle kavels van de Detzkyhoeve op één pagina.

Vanaf 27 februari sluiten de kavels. Komt er vlak voor sluiting een nieuw bod, dan wordt de sluiting van de kavel uitgesteld. Zo maakt u altijd een eerlijke kans om de eigenaar te worden van het kavel.

Meer informatie over de werkwijze en de veilingvoorwaarden kunt u uiteraard terugvinden op de website van BVA Auctions.

KIJKDAG

Zaterdag 22 februari 2020 van 9.00-12.00 uur .
Adres: Detzkyhoeve, Birkstraat 113, 3768 HD Soest NL

Tijdens de kijkdag kunt u vragen stellen aan de medewerkers van de Detzkyhoeve en BVA Auctions die aanwezig zijn en kunt u rustig alle kavels bekijken. U bent van harte welkom!

OPHAALDAG

Vrijdag 6 maart 2020 van 9.00-16.00 uur
Adres: Detzkyhoeve, Birkstraat 113, 3768 HD Soest NL

Terug naar het nieuwsoverzicht
APS RijbodemsVan Doorn VerhuurSilvijn Meubels