Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve

Nieuws


ZONDAG 15 OKTOBER 2023: SHOW AND AUCTIONDAY SOEST

15 oktober vindt de kijkdag plaats van de online veiling, waar circa 500 kavels, bestaande uit koetsen, tuigage, boomplaattafels, houten dieren, etc. via Troostwijk Auctions onder de hamer komen. Tevens is het mogelijk om deze dag verschillende items, waaronder paarden, koetsen, tuigage, etc. onderhands aan te kopen. Daarnaast vindt er een heus paardenspektakel plaats, waaronder het Nederlands Kampioenschap Tuigpaarden aan de Fiets en een handelskeuring van paarden! Wilt u dit spektakel niet missen? Zorg dat u erbij bent!  

> lees meer

12 t/m 26 OKTOBER 2023: ONLINE VEILING BIJ TROOSTWIJK AUCTIONS

12 oktober         Online veiling open op Troostwijk Auctions om 16.00 uur  

15 oktober         Kijkdag met paardenspektakel bij Detzkyhoeve te Soest vanaf 13.00 uur 

21 oktober         Kijkdag, georganiseerd door Troostwijk Auctions bij Detzkyhoeve te Soest vanaf 13.00 uur

26 oktober         Sluiting online veiling op Troostwijk Auctions vanaf 19.00 uur 

> ga naar veiling


14 juli 2020

PENSIONSTALLING VOOR OUDE PAARDEN EN PONY'S

De Detzkyhoeve zal zich als pensionstal richten op bejaarde paarden en pony's. Zij hebben de beschikking over weidegang, paddocks, inloopstallen en zo nodig boxen van 3 x 3 meter. Tevens bieden wij onbeperkt kuilhooi en volledige verzorging zoals hoefsmid, tandarts, ontwormen, enz.


26 juni 2020

DETZKYHOEVE STOPT MET PENSIONSTALLING

Gezien diverse wijzigingen in onze bedrijfsvoering, nemen wij geen nieuwe pensionklanten meer aan met rij- en tuigpaarden. De focus van De Detzkyhoeve zal geheel liggen op de activiteiten als stoeterij. Tevens zullen alleen bejaarde paarden en pony's bij ons gestald kunnen worden.


15 oktober 2019

DETZKYHOEVE STOPT MET STALHOUDERIJ EN VERHUUR

Per 1 oktober 2019 is de Detzkyhoeve gestopt met activiteiten als stalhouderij, zoals verhuur van koetsen, rijtuigen, dieren, materiaal en manschappen. De focus van De Detzkyhoeve zal geheel liggen op de pensionstalling die wij bieden voor paarden en pony's en op de activiteiten als stoeterij. Er staan daarom diverse rijtuigen en arresledes te koop. Blijf de linkermenubalk in de gaten houden voor nieuwe items.


Van Doorn VerhuurSilvijn Meubels