Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve
Detzkyhoeve

Nieuws

VEILING VAN 123 KAVELS VIA BVA AUTIONS

Vanaf 10 februari 2020 is de online veiling van de Detzkyhoeve geopend. In totaal bieden wij 123 bijzondere kavels aan waar liefhebbers van de paardensport en de mensport in het bijzonder, zeer geïnteresseerd in zullen zijn. Het betreft een ruime collectie aan koetsen, rijtuigen en tuigen voor enkel- en tweespan, arresledes, paardensportartikelen zoals zadels en dekens en diverse kunstobjecten en vintage paardenitems.

BVA Auctions
De online veiling vindt plaats op de website van BVA Auctions, specialist in online veilingen. U kunt eenvoudig een account aanmaken en meebieden op de aangeboden kavels. Onder veilingnummer 45952 vindt u alle kavels van de Detzkyhoeve op één pagina.

Vanaf 27 februari sluiten de kavels. Komt er vlak voor sluiting een nieuw bod, dan wordt de sluiting van de kavel uitgesteld. Zo maakt u altijd een eerlijke kans om de eigenaar te worden van het kavel.

Meer informatie over de werkwijze en de veilingvoorwaarden kunt u uiteraard terugvinden op de website van BVA Auctions.

Kijkdag
Zaterdag 22 februari 2020 van 9.00-12.00 uur .
Adres: Detzkyhoeve, Birkstraat 113, 3768 HD Soest NL

Tijdens de kijkdag kunt u vragen stellen aan de medewerkers van de Detzkyhoeve en BVA Auctions die aanwezig zijn en kunt u rustig alle kavels bekijken. U bent van harte welkom!

Ophaaldag
Vrijdag 6 maart 2020 van 9.00-16.00 uur
Adres: Detzkyhoeve, Birkstraat 113, 3768 HD Soest NL


DETZKYHOEVE STOPT MET STALHOUDERIJ EN VERHUUR

Per 1 oktober 2019 is de Detzkyhoeve gestopt met activiteiten als stalhouderij, zoals verhuur van koetsen, rijtuigen, dieren, materiaal en manschappen. De focus van De Detzkyhoeve zal geheel liggen op de pensionstalling die wij bieden voor paarden en pony's en op de activiteiten als handelsstal. Er staan daarom diverse rijtuigen en arresledes te koop. Blijf de linkermenubalk in de gaten houden voor nieuwe items.


12 OKTOBER: KOETSENMARKT IN NOORDWOLDE

Voor de paardenliefhebber, de mensporter, de liefhebber van klassementsritten en de verzamelaar staan er in het Friese Noordwolde ca. 60 rijtuigen van een geweldig niveau. Phaetons, wagonettes, victoria's, jachtwagens, tilbury’s etc. etc. Alles in perfecte staat van onderhoud. Voorts veel curiosa met het paard als middelpunt; grote en kleine houten en bronzen beelden, serviezen en lectuur.

Deze fantastische collectie wordt door Rijtuigenhuis Lyma te koop aangeboden tijdens de koetsenmarkt op zaterdag 12 oktober. En alles moet weg! Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom op de Molenstraat 10b in Noordwolde. Op de markt bieden ook particuliere verkopers hun rijtuigen, tuigage en paardensportartikelen te koop aan. Zo ontstaat er een gevarieerd aanbod voor elke bezoeker en liefhebber van de paardensport. Gedurende de dag is er catering aanwezig.

Wilt u een rijtuig kopen, dan kunt u pinnen, contant of via een bankoverschrijving betalen. De aankopen zijn tevens op woensdag 16 oktober 2019 tussen 10.00 en 13.00 uur af te halen.


9 AUGUSTUS: VERKOOPDAG RIJTUIGEN EN KOETSEN

Het lijkt wel een museum! Die indruk krijg je als je binnen loopt bij de loods van Rijtuigenhuis Lyma in het Friese Noordwolde. De loods staat vol met rijtuigen, koetsen, karren, sledes, tuig en verzamelingen. Altijd al de hand willen leggen op iets bijzonders en unieks? Let op, want deze prachtige ‘museumstukken’ worden nu te koop aangeboden!

Op vrijdag 9 augustus wordt er in de loods een verkoopdag georganiseerd. Het betreft een onderhandse spoedverkoop van de ruim 70 rijtuigen die er staan, velen in nieuwstaat. Tevens is er een ruim aanbod aan curiosa te koop, veel met paarden en de paardensport als thema. Denk hierbij aan beelden van klein tot zeer groot, schilderijen en tijdschriften, maar ook serviesgoed, meubels, antieke houten deuren met bewerkt glas, etc. 

Een echte aanrader om op 9 augustus in Noordwolde eens te gaan kijken. U bent er tussen 13.00 en 21.00 uur van harte welkom. Nieuwsgierig? Bekijk de collectie nu alvast op de website


Opening 2e winkel Silvijn Wonen

Op dinsdag 5 februari 2019 opende Toon van Doorn zijn tweede winkel in het voormalige pand van Metz aan de Van Weedestraat 90. Dit is aan de overzijde van de huidige winkel Silvijn Wonen.

Unieke meubels: live online!
In het nieuwe winkelpand en live online op silvijnwonen.nl, vindt u wekelijks een nieuw aanbod aan meubels, zoals stoere tafels, boomplaattafels, kasten, tuinmeubilair en banken. Iedere maandag start de verkoop met scherpe prijzen. Dagelijks stijgt de korting met 8%, tot wel 48% op zondag! Wees er dus op tijd bij, want weg=pech!

Uniek concept: geen verkoper!
In de nieuwe winkel is geen verkooppersoneel aanwezig. Maar u zult zich zeker welkom voelen! U kunt er op uw gemak rondkijken. In de winkel is een koffiecorner en op de laptop kunt u snel en eenvoudig uw bestelling invoeren. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u altijd even bellen. Dat vinden wij geen probleem, wij helpen u graag verder.

Nieuwsgierig? Kom eens langs en laat u verrassen!

Unieke voortzetting: ambachtswinkel!
Onze huidige winkel op de Van Weedestraat 251a in Soest wordt een bemande ambachtswinkel. Hier kunt u oude meubels een tweede leven laten geven. Daarnaast blijft hier een ruim aanbod aan sfeervolle decoraties, woonaccessoires en houten serveerplanken te koop. Volg ons en blijf op de hoogte!

APS RijbodemsVan Doorn VerhuurSilvijn Meubels